Kennismaken

U wil dat uw kind zich prettig en veilig voelt op school? En zoekt een team leerkrachten dat de kwaliteiten van uw kind als uitgangspunt van het onderwijs neemt? Kom eens kennismaken op De Heiberg.

Wilt u als ouder kennismaken met onze school? Dan bent u uiteraard altijd van harte welkom! Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door de school kunt u contact opnemen met onze interimdirecteur Linda Fase of intern begeleider Tatiana Voeten voor een gesprek. In dit gesprek vertellen zij een aantal belangrijke zaken van de school. Ook gaat u met ons de school even bekijken. Tijdens dit gesprek krijgt u ook de schoolgids uitgereikt, zodat u later nog eens rustig alles na kunt lezen. Na dit gesprek kunt u besluiten uw zoon of dochter in te schrijven voor onze school. Wij hebben geen wachtlijst op school. Kinderen kunnen vanaf 3 jaar aangemeld worden.

Voor het eerst naar school

Het is voor uw kind vaak erg spannend om naar de kleutergroep te gaan. Om uw zoon of dochter voor te bereiden op wat komen gaat, mag uw kind vanaf 3 jaar en 10 maanden gedurende 5 dagdelen “op visite” komen. Dit om alvast te wennen aan de groep en de leraar.

Een overstap

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat uw kind van een andere basisschool de overstap naar onze school maakt. In dat geval nodigen we hem of haar graag uit om, voor de daadwerkelijke komst op school, een middag in de betreffende groep door te brengen. Zo is op de eerste dag niet alles nieuw.