Inschrijven

U wilt uw kind aanmelden voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij altijd de onderstaande inschrijfprocedure.

Stap 1: U maakt een afspraak met Linda Fase of Tatiana Voeten voor een intake-gesprek en een rondleiding door te bellen naar het schoolnummer 0165-556091 of te mailen naar directie@deheibergkpo.nl 

Stap 2: Na dit gesprek wordt de aanmelding van uw kind besproken met ons zorgteam. Na akkoord van dit team wordt de inschrijving definitief.

Stap 3: Na inschrijving ontvangt uw zoon of dochter een uitnodiging voor vijf kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes. Is uw kind een basisschoolleerling die van school wisselt, dan is er 1 kijkochtend.

Stap 4: Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact op met ons. Wij helpen u graag verder.