Yvette Eggermont - Bakker

leerkracht groep 3

Mijn naam is juf Yvette en ik ben sinds 1999 werkzaam op basisschool de Heiberg. De afgelopen jaren heb ik in diverse groepen met kinderen gewerkt. Groep 1/2,  groep 4, groep 4/ 5, groep 5 en nu sta ik voor het 2e jaar in groep 3. De eerste jaren heb ik fulltime gewerkt. Ik werk nu nog 3 dagen,en geniet van mijn  hobby's, zoals Nordic walking, uitstapjes maken en kijken en luisteren naar muzikale optredens van man, dochter en zoon  . Naast juf van groep 3 ben ik op De Heiberg ook taalcoördinator . Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het taal/leesbeleid op onze school en ook samenwerk op dit gebied  met de medewerksters van de peuterspeelzaal . (Voor - en Vroeg schoolse Educatie.)
De collegiale sfeer op De Heiberg is erg goed. Samen dragen we dan ook de ideeën van de school. Naast het werken met de kinderen vind ik dit ook een belangrijk punt in mijn werk.
In groep 3  besteden we o.a. veel aandacht aan omgang met elkaar ,het maken van reken weektaken en leren lezen . We zijn erg bezig met het vergroten van de eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van kinderen. De groei die kinderen hier in maken gedurende een schooljaar vind ik erg mooi om te zien.

U kunt mij mailen via y.eggermont@kporoosendaal.nl