Priscilla Hofman

leerkracht groep 4-5

Ik ben Priscilla Hofman en ben sinds 2008 werkzaam bij KPO Roosendaal. Vanaf schooljaar 2016-2017 werk ik met veel plezier op De Heiberg. Dit schooljaar geef ik les aan groep 1-2B en 1-2D. Daarbij wil ik zoveel mogelijk aansluiten op de onderwijsbehoeften van iedere leerling.  Ik ben me bewust dat van elk moment te leren valt. Ik vind zelf het leuk om nieuwe dingen te leren en het is een uitdaging om leren leuk te laten zijn voor ieder kind.
Mijn doel is het maximale uit ieder kind te halen. Zowel op didactisch als op sociaal-emotioneel gebied zodat ieder kind goed voorbereid is op de uitdagingen waar hij/zij in het dagelijks leven mee te maken krijgt. Een goede samenwerking met kinderen, ouders en collega's is hierbij van groot belang. En...... het leuke van mijn baan is dat iedere dag anders is!    In mijn vrije tijd: - lees ik graag een boek. - kijk ik soms een aflevering van een serie of een film.  - werk ik vaak in de tuin. - vertoef ik het liefst in de zon. - voer ik als het even kan een goed gesprek. - loop ik een paar keer per week hard. - kampeer ik in de vakantie. - ga ik wel eens naar de Efteling. - zorg ik voor mijn kat Sakti.  - dien ik eigenlijk nog fanatiek te klussen aan mijn woning.  - wil ik binnenkort nog eens leren gitaar te spelen.

U kunt mij mailen via p.hofman@kporoosendaal.nl