Marie-Louise van Geel

leerkracht groep 1-2

Hallo allemaal,

Ik ben Marie-louise van Geel. Vanaf het begin ,1987,ben ik gestationeerd op Basisschool DE HEIBERG. Met zijn drieën zijn wij hier begonnen in het noodlokaal op de damastberg. In 1989 zijn we overgegaan naar de enclaveberg in een permanent gebouw. Ik heb enkelen jaren groep 1-2 gedaan. Daarna heb ik de overstap gedaan voor 4 jaar naar groep 3 en daarna voor een jaar naar groep 5.Toen ben ik weer terug gegaan naar de kleutergroepen wat voor mij toch wel de allerleukste groepen zijn. Ik kan me daar samen met de kinderen heerlijk uitleven. Heerlijk spontaan en je kunt ze zelf nog kneden En ondertussen de kinderen al veel spelenderwijs  leren. Ik hou zelf erg veel van zingen,muziek maken en dansen. Ook expressie is helemaal mijn ding.

Samen met een aantal kinderen van de bovenbouw ,heb ik al eens met carnaval een cd in mogen zingen en voor groep 1 t/m 8 Roosendaal Zingt georganiseerd. Ook met de hele school ons feestlied gezongen twee jaar geleden toen ik ondertussen al 25 jaar op deze school stond.

U kunt mij mailen via m.v.geel@kporoosendaal.nl