Marian van Dun

directeur

Als directeur van de KPO Basisschool De Heiberg streef ik, samen met mijn team, naar goed onderwijs. Goed onderwijs bestaat uit meer dan alleen cijfers voor toetsen. Het gaat om de ontwikkeling van het kind in zijn geheel. Naast het vergaren van kennis is het ontwikkelen van een reëel zelfbeeld een belangrijk aspect. Weten wie je bent en hoe je over komt op de ander is een belangrijke succesfactor in de wereld van morgen. Door te letten op het unieke van uw kind en het bieden van een vertrouwde omgeving, kunnen wij het stimulerende en opbouwende onderwijs geven, waar wij als school voor staan.

In september 2009 ben ik gestart als directeur bij KPO. Voorheen ben ik werkzaam geweest als onderwijsadviseur. Mijn advieswerk richtte zich op de kwaliteitsverbetering van het onderwijs, met name de verbetering van de zorg aan leerlingen. Als orthopedagoog heb ik veel kinderen onderzocht en leerkrachten geholpen om hun onderwijs af te stemmen op de behoeftes van de leerling. Op maandag werk ik voor de Bovenschoolse Ondersteunings Unit in het KPO-huis. Daar ben ik, samen met enkele collega’s, verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en begeleiding op de KPO-scholen.

Naast mijn werkzame leven heb ik een gelukkig gezin met mijn partner en onze twee kinderen, Lucy en Pim. We wonen in Breda. De vrije tijd besteed ik graag buiten met de kinderen en aan gezellige avonden met vrienden, lekker eten, in bad gaan en het lezen van een goed boek

U kunt mij mailen via m.v.dun@kporoosendaal.nl