Corine de Leeuw - Nijssen

leerkracht groep 1-2

In 1979 ben ik gestart in het onderwijs. Nadat ik vanaf 1984 zeven jaar thuis ben geweest voor de zorg van mijn twee kinderen, ben ik in 1991 teruggekeerd in het onderwijs. Ik genoot weer van het terug zijn in de kleuterklas. Want daar ligt echt mijn passie. Deze kleine mensen te mogen begeleiden in hun ontwikkeling, hen uitdaging te bieden in een sfeer van samen ontdekken en creëren is iedere dag weer een uitdaging op zich. Spelend leren is waar ik voor sta.

Ik ben sinds 1996 werkzaam op onze b.s. De Heiberg. Sinds dit schooljaar werk ik samen met juffrouw Priscillain onze groep. Ik werk maandag t/m woensdag in onze prinsen- en prinsessenklas. Daarnaast ben ik bouwcoördinator van de groepen 1-2 en 3.

Op donderdag en vrijdag geniet ik samen met mijn man van onze 3 kleinkinderen en mijn verdere vrije tijd breng ik graag door met lezen, koken, tuinieren, de schouwburg, bioscoop en steden bezoeken. In de vakanties maak ik graag mooie verre reizen. Mooie foto’s maken is daarbij mijn hobby.

U kunt mij mailen via c.d.leeuw@kporoosendaal.nl

U kunt mij mailen via c.d.leeuw@kporoosendaal.nl