Cindy Lobregt - Berting

leerkracht groep 3

Mijn naam is Cindy Lobregt. Ik werk sinds augustus 2000 met heel veel plezier op bs De Heiberg. Na de pabo heb ik de voltijd opleiding Remedial Teaching gevolgd en ben daarna als leerkracht in het basisonderwijs gestart. Nog steeds vind ik het werken met kinderen verrassend, fascinerend en inspirerend, maar bovenal ook heel erg leuk. Het is mijn streven dat kinderen zich prettig voelen in hun schoolse leeromgeving. Dat ze durven vertrouwen op eigen kunnen, hun eigen talenten zien, ervaren en leren gebruiken. Kortom: dat ze kunnen zijn wie ze zijn en zich daarin gesteund voelen. En het feit dat ik een stukje mee mag gaan op die weg van hun ontwikkeling ten tijde van hun schoolloopbaan, ervaar ik voor mezelf als zeer waardevol!

U kunt mij mailen via c.lobregt@kporoosendaal.nl