Barbara van Leengoed - Kanters

intern begeleider

Mijn naam is juf. Barbara. Ik ben sinds augustus 1979 werkzaam in het onderwijs en heb met veel plezier in alle leerjaren lesgegeven. Ieder leerjaar heeft zijn eigen specifieke items en dat maakt lesgeven dan ook bijzonder afwisselend.

Enkele jaren geleden heb ik de switch gemaakt om me meer bezig te gaan houden met de leerlingenzorg. Deze taak heet: Intern Begeleider.

Daarnaast ben ik samen met een collega cultuurcoördinator. We proberen we schoolbrede cultuurprojecten in gang te zetten, zoals  o.a. beeldende kunst, dans- en dramalessen. Daarover kunnen kinderen zich verwonderen en misschien nieuwe talenten van zichzelf ontdekken.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen,  sporten, wandelen, fietsen, kamperen en volg ik diverse culturele activiteiten.
Las but not least ben ik inmiddels ruim 30 jaar lid van een harmonieorkest, waarin ik met veel plezier speel op fluit en piccolo. Oud-leerlingen kunnen zich misschien wel herinneren dat ik regelmatig tijdens de muziekles een deuntje mee floot. U begrijpt dat ik het Heiberg schoolorkest van meneer Kees dan ook een heel warm hart toe draag.

U kunt mij mailen via b.v.leengoed@kporoosendaal.nl