Barbara van Leengoed - Kanters

intern begeleider

Mijn naam is juf. Barbara. Ik ben sinds augustus 1979 werkzaam in het onderwijs en heb met veel plezier in alle leerjaren lesgegeven. Ieder leerjaar heeft zijn eigen specifieke items en dat maakt lesgeven dan ook bijzonder afwisselend.

Zo’n 10 jaar geleden heb ik de switch gemaakt om me meer bezig te gaan houden met de leerlingenzorg. Deze taak heet: Intern Begeleider.

Daarnaast vervul ik de taak van cultuurcoördinator. Dit betreft het coördineren van cultuurworkshops of cultuurprojecten rondom o.a. beeldende kunst-, dans- en dramalessen. Cultuuronderwijs biedt kinderen kansen zich te verwonderen en misschien wel nieuwe talenten van zichzelf te ontdekken.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, sporten, wandelen, fietsen, kamperen en volg ik diverse culturele activiteiten. Las but not least ben ik inmiddels jaren lid van een orkest, waarin ik met veel plezier speel op fluit en piccolo. Oud-leerlingen kunnen zich misschien wel herinneren dat ik regelmatig tijdens de muziekles een deuntje mee floot. U begrijpt dat ik muzieklessen op school dan ook een warm hart toe draag.

U kunt mij mailen via b.v.leengoed@kporoosendaal.nl