Start schooljaar - aanstaande maandag

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Aanstaande maandag starten we zonder de feestelijke optocht. Voor het eerst sinds het bestaan van De Heiberg gaat deze mooie traditie verloren. We gaan het jaar zeker feestelijk openen, maar helaas zonder uw aanwezigheid. In de loop van de ochtend besteden we hier aandacht aan. Op welke wijze, houden we nog even geheim.

Vanaf maandag hanteren we de reguliere begin- en eindtijden. Ouders zijn op het plein welkom, op 1,5 meter afstand van elkaar. Wilt u uw aanwezigheid beperken? Door de tijd te beperken en maximaal met 1 volwassene richting school te komen?

Binnen de school zijn ouders alleen welkom op afspraak. 

De kleuters worden door de leerkrachten op het plein opgevangen. Groep 1/2A en groep 1/2B bij de deur van hun klas, grenzend aan het plein. De kinderen van groep 1/2D verzamelen bij de deur van de hoofdingang. De kleuters van groep 1/2C verzamelen bij de deur van de zij-ingang. De kinderen, die voor het eerst komen, zijn een kwartiertje later welkom en worden hier vandaag door de eigen leerkracht over gebeld. De kleuters zijn om 8.30 uur welkom in de ochtend en om 13.00 uur in de middag. Mocht u als ouder graag iets tegen de leerkracht willen zeggen, dan liever niet voor schooltijd. De juf wil dan alle aandacht voor de kinderen hebben. Na schooltijd kunt u de kleuterjuffen op het plein aanspreken, maar wel op 1,5 meter afstand uiteraard. 

De inloop voor de overige groepen is van 8.20 tot 8.30 uur. De kinderen komen zelfstandig naar binnen en de leerkracht vangt hen in de klas op. 's middags is de inloop van 12.50 tot 13.00 uur. 

Groep 4 en groep 5 hebben nieuwe gezichten voor de groep. In de bijlage stellen juf Cathelijn en juf Claudia zich aan u voor. 

Maandag ontvangt u van ons de verdere informatie over de verdere start van het schooljaar. Een jaar waarin ik u hoop ooit weer te mogen ontvangen in ons mooie gebouw en zonder zorgen de hand te schudden. 

Met vriendelijke groet,

Marian van Dun

directeur De Heiberg

 Download bijlage