Sportiviteit op De Heiberg

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beweging en sportieve talenten vindt het team van De Heiberg heel belangrijk.
Onderstaand vindt u een overzicht van de sportiviteitsagenda.

Voor de meivakantie hebben een aantal leerlingen onder de bezielende leiding van juf Heleen en juf Caroline deelgenomen aan het schoolatletiektoernooi. Helaas hebben de teams geen prijzen in de wacht gesleept. Dit lag zeker niet aan de inzet en de sportiviteit van onze leerlingen. Zij hebben zich kranig geweerd en volgens de juffen een hele leuke middag gehad.

Gistermiddag hebben twee teams van De Heiberg deelgenomen aan het schoolvoetbaltoernooi. Hierbij viel het team van de meisjes nét buiten de prijzen. Desalniettemin hebben zij een beter resultaat behaald, dan wij de afgelopen jaren gewend waren. Van de 4 wedstrijden zijn er 3 gewonnen en is er 1 gelijk gespeeld. Juf Monique was zeer trots op 'haar team' en heeft genoten van de teamspirit.

De heren vertrokken vol goede moed richting de voetbalvelden. Meneer Gommy had de wisseltrofee in zijn rugzak en enigszins voorbarig hebben we het plekje in de prijzenkast leeg gelaten. Mochten we dit jaar weer winnen, dan zouden we hem zonder enige moeite terug kunnen zetten....
Na een zinderende finale tegen de Klaverweide is met het nemen van penalty's de wedstrijd beslist in het voordeel van 'onze' heren. Voor het tweede jaar op rij mag De Heiberg zich winnaar noemen van het voetbaltoernooi!
Volgende week woensdagmiddag spelen 'onze jongens' de regiofinale. Dit keer is de regiofinale op de voetbalvelden van RKVV en DVO Roosendaal. De aftrap is om 13.30 uur. We spelen de eerste wedstrijden tegen De Toverlaars uit Etten-Leur en een school uit Klundert. Komt u onze heren aanmoedigen? U bent van harte welkom!

In de bijlage vindt u een paar foto's van de meiden en de jongens, welke gisteren gemaakt zijn. Geniet u met ons mee? Graag wil ik deze foto's ook vol trots op de website plaatsen. Indien u hiertegen bezwaar heeft, dan verneem ik dit graag voor aanstaande maandag.

Daarnaast staat volgende week de avondvierdaagse op het programma. We hebben heel veel inschrijvingen mogen ontvangen. Leuk om te zien, dat u bewegen van en met uw kinderen ook belangrijk vindt. In de volgende mail ontvangt u aparte informatie over de avondvierdaagse. (Dit zoekt wat gemakkelijker terug in de mailbox.)

Ook staat de KPO - kidsrun weer op de agenda. Over dit evenement ontvangt u tevens een aparte mailing met aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,

Marian van Dun
directeur De HeibergDownload bijlage