Openen De Heiberg

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Vanaf aanstaande maandag mogen de basisscholen weer open. Zoals u heeft kunnen lezen in het artikel in BN De Stem van afgelopen week, ontvangen wij de kinderen liever vandaag, dan morgen! Hierbij de link, voor diegenen, die dit gemist hebben. 


Wel willen wij, dat dit veilig, verantwoord en binnen de kaders gebeurd. Op dit moment hebben we een draaiboek klaar liggen met wensen vanuit het team. Vanavond verwachten wij de officiële protocollen (met daarin voorschriften en adviezen) van de overheid. Morgen toetsen we onze uitgangspunten aan de kaders van de overheid en het bestuur. Morgenavond bespreken we dit met de MR, zodat we ook de inspraak van ouders meenemen in de uiteindelijke vormgeving. 

Daarna ontvangt u zo snel mogelijk de wijze waarop we maandag de kinderen kunnen en willen ontvangen. 

Wij snappen, dat dit geduld vraagt en rekenen weer op uw vertrouwen en flexibiliteit. Want hoe we ook van start gaan volgende week, wij kijken wederom met trots terug op alle inspanningen, inzet en samenwerking van u en de teamleden gedurende de afgelopen periode. Samen hebben we uw kind weer een stap verder gebracht. Hartelijk dank daarvoor! 

Met vriendelijke groet,

Linda Fase en Marian van Dun
directie De Heiberg