Inloop en kalender

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Normaliter zou ik nu met een kopje koffie in mijn handen op u staan te wachten. Klaar om de mooie vakantieverhalen te horen, klaar om de kinderen hun nieuwe plaatsen te laten zien en klaar om u het resultaat van de verbouwing te showen. Het is tevens een fijn moment om nieuwe teamleden te leren kennen en een praatje met elkaar te maken. 

Helaas kan dit alles niet fysiek doorgaan. Gelukkig kunnen we een gedeelte wel digitaal overnemen. Zo hebben de nieuwe leerkrachten zich via MSI (aan hun groep) voorgesteld. De overige leerkrachten zullen zich in een PowerPoint of kennismakingsboekje voorstellen, welke u ontvangt op 8 september en het resultaat van de verbouwing vindt u nu al op onze padlet. 


Toch vinden we het ook belangrijk om u in persoon te ontmoeten. Op dit moment bent u als ouder binnen de school enkel welkom op afspraak. De teamleden zullen u uitnodigen voor een persoonlijke ontmoeting. Wanneer deze gesprekken gepland zijn, zal via MSI en de schoolkalender met u gedeeld worden. Omdat dit een aanpassing is op basis van de laatste inzichten (en we de ontwikkelingen omtrent Covid af wilden wachten tijdens de vakantie) hebben we het drukken van de kalender 'on-hold' gezet. Wij kunnen u morgen nog geen kalender overhandigen, deze volgt z.s.m. deze maand. Tevens is het door Covid niet mogelijk geweest om nieuwe sfeerfoto's te maken en kunt u foto's tegenkomen, die wij eerder gebruikt hebben. 

Als laatste lukt het Linda en mij niet om onszelf als nieuw directieteam persoonlijk aan u voor te stellen. Wel kunt u ons beide aan de telefoon verwachten, wanneer u een vraag voor de directie heeft. De directiemail is ons gezamenlijke adres en zal door één van ons beantwoord worden (directie@deheibergkpo.nl). Indien u mij persoonlijk wilt benaderen, dan kan dit via MSI of m.v.dun@kporoosendaal.nl. Linda is, net zoals de overige 'nieuwe' teamleden, uiterlijk vanaf dinsdag via msi te bereiken en daarnaast op l.fase@kporoosendaal.nl. 

Met vriendelijke groet,
mede namens Linda Fase ,

Marian van Dun
directie De Heiberg