Helpt u mee aan het volgende succes?

Beste ouder(s) en verzorger(s),

De verkiezing Leraar van het jaar 2019 (van BN De Stem) is geopend. Dankzij u staat op deze lijst ook één van onze leerkrachten;

juffrouw Marie-Claire Oosterbaan-Lockefeer.  

Juffrouw Marie-Claire is vandaag blij verrast met deze aankondiging. De nominatie is al een felicitatie op zich waard. Zij ziet het als een mooie erkenning en waardering voor haar werk en inzet. Ik vind de nominatie terecht en verdiend. 

Daarnaast maakt deze nominatie ook hongerig naar meer. Hoe mooi zou het zijn, als zij tot één van de vier finalisten behoort? Hiervoor hebben we uw steun (en vooral stem) nodig. De leerkrachten met de meeste stemmen, gaan door naar de finale. Uiteindelijk zal de vakjury uit deze finalisten de winnaar kiezen. 

Helpt u mee? Breng dan uw stem uit op de website van BN De Stem. Ook kunt u doorklikken via onderstaande link: Met dank bij voorbaat van mijn kant, nogmaals de hartelijke felicitaties aan juf Marie-Claire en met vriendelijke (en trotse) groet,

Marian van Dun
directeur De Heiberg

P.S. Ik heb er geen enkel probleem mee, als u dit verzoek doorstuurt aan vrienden en bekenden. De privacywet is gecheckt. Niets houdt u tegen.... ; )