Flessenactie, KPO open dag en tafeltjesmiddag

Beste ouders en verzorgers,

Flesseninzameling
Wij zijn begonnen met de flesseninzamelingsactie. Heeft u de container al zien staan? Deze is te vinden bij de hoofdingang. De opbrengst gebruiken wij voor het aanschaffen van materialen voor de kerstmarkt en de kerststukjes. Groep 8 zal een aantal kerststukjes afgeven bij de bewoners van Heerma State. Delen is voor ons onlosmakelijk met kerst verbonden. De actie loopt tot en met 30 november.

KPO open dag
Alle scholen van KPO hebben morgenmiddag (15 november) een open middag. Ouders van (met name nieuwe of potentiële) leerlingen zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de verschillende scholen van KPO. 

Tafeltjesmiddag
Graag willen wij u als ouder ook laten meegenieten van ons onderwijs. Na schooltijd (van 15.30 tot 16.30 uur) bent u van harte welkom op onze tafeltjesmiddag. Uw kind heeft dan de tijd om u te vertellen wat er gemaakt en geleerd is. Komt u ook? De tafeltjesmiddag is niet het moment om inhoudelijk met de leerkracht over de vorderingen van uw kind te spreken. Dit kan tijdens de rapportagegesprekken in de week van 28 november tot en met 2 december. Indien u eerder vragen heeft, kunt u altijd op eigen initiatief een afspraak maken met de leerkracht. 

Met vriendelijke groet,

Marian van Dun
directeur