Alternatief programma i.v.m. staking onderwijs

Donderdagmiddag 30 januari was de dag anders dan anders. En dit was te merken in de school. Terwijl juf Heleen en juf Gwendolyn hun stem lieten horen in De Kuip, draaiden wij in de middag een alternatief programma. Een programma, dat bij de kinderen én de leerkrachten op veel enthousiasme kon rekenen. 

Graag sluit ik deze dag af met een positief gevoel. De noodkreet van het onderwijs is weer gehoord. De kinderen en leerkrachten hebben het plezier van een school weer gevoeld. Mooi als dit beide kan, op één dag. 

Ik hoop, dat de kinderen thuis enthousiast vertellen over wat ze hebben meegemaakt, zoals het eten van insecten, het programmeren van een microbit, het maken van een stopmotion filmpje, het volgen van een drama les, het bakken van koekjes, het spelen in DE-Toltuin en heel veel creatieve activiteiten. Van de activiteiten op school zijn ook foto's gemaakt. Deze staan op een afgeschermd gedeelte van onze website. Om in te kunnen loggen, dient u gebruik te maken van het wachtwoord. Dit heeft u ontvangen via een MSI bericht. 

Ik dank u voor alle steunbetuigingen en ben dankbaar, dat ik in het onderwijs mag werken.

Met vriendelijke groet,

Marian van Dun
trotse directeur De Heiberg