Afsluiting thema/ juffen verjaardag

Hoi Allen,

Volgende week is de laatste week dat we werken aan het thema buitenspelen in de groep. Dit thema willen we gezellig afsluiten en dit doen we woensdag 14 juni d.m.v. het vieren van onze verjaardagen. De bedoeling is dat we vanuit school naar de tuin van juf Yvonne lopen. We gaan daar lekker buitenspelen met natuurlijk materiaal. Vervolgens gaan we ook nog spelen in de uilenspeeltuin. Rond 11.45 lopen we dan weer terug naar school. Jullie hoeven deze dag geen fruit en drinken mee te geven. Verder is het raadzaam om je kind goed schoeisel aan te geven en kleding die vies mag worden. Bij slecht weer vieren we de verjaardag op school. We hebben er in ieder geval zin in.

Deze week hebben we onze laatste nieuwe leerling voor dit jaar mogen begroeten. Noor van Mourik welkom in de Jip en Janneke klas. 

Verder hebben we nog een aantal activiteiten op de rol staan waarvoor wij jullie allen willen uitnodigen.

Dinsdag 20 juni vindt de laatste spelletjesmiddag plaats.

Vrijdag 23 juni om 8.45 willen wij u uitnodigen om een les interactief voorlezen bij te wonen. De les zal 20 minuten in beslag nemen. 

In de week van 26 juni zullen jullie worden uitgenodigd voor een kijkgeprek. De uitnodiging volgt nog.

Dinsdagavond 4 juli om 19.00 gaan we het klaslokaal leeghalen en poetsen. Hier kunnen we jullie hulp ook goed gebruiken. Veel handen maken licht werk!

We hopen op jullie hulp en belangstelling voor deze activiteiten.

met vriendelijke groet

Juffrouw Yvonne en Juffrouw Sandra